Partners

Home/Partners
Partners 2017-05-20T07:51:05+00:00

Partners

Ik werk met verschillende professionele partners samen:

Koonings Bruid & Bruidegom, Europa’s grootste bruidsspeciaalzaak met de meeste bruidsjurken, trouwpakken, kinderbruidsmode en avond- en feestkleding. Ook hebben ze een enorme keuze aan accessoires. Zie de website www.koonings.com.
Zij zetten de kroon op uw trouwfeest. Bij Koonings Bruid&Bruidegom kunt u een aantal van mijn creaties bekijken.
Karlijn Kamphuis eigenaresse van kapsalon KApperLIJN heeft de mooie bruidskapsels verzorgd van de modellen die u kunt zien op de foto`s. Zij is gespecialiseerd in het maken van bruidskapsels, dus neem voor uw bruiloft zeker eens contact met haar op. Ze is gevestigd in Veldhoven.
De foto`s die u ziet op mijn website zijn gemaakt door Bas Smits van Pixelbits. Hij is een zeer gedreven fotograaf die flexibel is en graag nieuwe dingen uitprobeert. Dat kunt u ook zien in zijn foto`s.
Bij de kapsels van de modellen werd gebruik gemaakt van clip-in hairextensions. Heel erg handig als je zelf niet zulk lang of vol haar hebt en tijdens je bruiloft of feest graag een mooi bruidskapsel wilt met wat voller of langer haar. S`avonds kunt u het er gewoon weer uithalen en voor een volgende gelegeheid gebruiken.
De visagie is verzorgd door Parfumerie Eurydice. Deze exclusieve parfumerie kunt u vinden in het centrum van Valkenswaard. Zij maken uitsluitend gebruik van topmerken. Zij helpen u graag met het uitzoeken van passende
make-up tijdens uw mooiste dag, maar ook voor advies bent u hier aan het juiste adres.

IMG_9892
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!